Tabiattan ve sanattan ilham alıp ürettiğimiz Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağı; zeytin dalları figürlerini yansıtan bir sanat eseri özeniyle işlenmiş şişeleriyle ve zeytinyağının antik çağlardan günümüze uzanan öyküsünü yansıtan etiketleriyle tüketicilerle buluşuyor.  

Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağı, uzman zeytinyağı analistlerince yapılan duyusal testler ve uygulanan analizler doğrultusunda meyvemsilik özellikleri ve sızma zeytiyağının asitlik değerlerine göre dört 4 ayrı lezzet çeşitlendirmesi ile tüketicilere sunuluyor. 

Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağında (Yoğun Lezzet); taze, yeşil meyveden elde edilen yağların algılanan karakteristik meyvemsi aroması duyumsanır. Meyvemsilik, acılık ve yakıcılık gibi duyusal özellikleriyle yoğundur. Her öğünde doğrudan tüketime uygundur, salatalar ve soğuk mezeler için idealdir.

Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağı (Olgun Lezzet); meyvemsilik, acılık ve yakıcılık gibi duyusal özellikleriyle zeytinyağının yeşil zeytinden gelen aromasına sahiptir. Her öğünde doğrudan tüketime uygundur, ayrıca salatalar ve soğuk mezeler için idealdir.

Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağı (Dengeli Lezzet); meyvemsilik, acılık ve yakıcılık gibi duyusal özellikleriyle dengelidir. Her öğünde doğrudan tüketime uygundur. Ayrıca salatalar, soğuk mezeler için idealdir.

Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağı (Yumuşak Lezzet); meyvemsilik, acılık ve yakıcılık gibi duyusal özellikleriyle zeytinyağında hafif ve yumuşak lezzet arayanlar için üretildi. Her öğünde doğrudan tüketime uygundur, ayrıca salatalar, soğuk lezzetler, sıcak yemekler ve hamur işleri için idealdir. 

Orkide Zeytin Dalından Zeytinyağını güvenle tercih edebilirsiniz. Detaylı bilgi:

https://orkidezeytindalindan.com/neden-orkide-zeytinyagi/

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...