Zeytinyağı, antik çağdan günümüze bir şifa ve lezzet kaynağı olarak her dönem sofralarımızın baştacı oldu.  Kimi zaman "ölümsüz ağaç" olarak efsanelere konu oldu, kimi zaman güzellik iksiri oldu, kimi zaman zeytin ağaçları sanat eserlerine konu oldu. Her daim ise, sağlık dostu bir ürün olarak mutfağımızda yer buldu. 

Tabiattan ve sanattan ilham alıp ürettiğimiz Orkide Zeytin Dalından Natürel Sızma Zeytinyağı ve Orkide Zeytin Dalından Riviera Zeytinyağı; zeytin dalları figürlerini yansıtan bir sanat eseri özeniyle işlenmiş şişeleriyle ve zeytinyağının antik çağlardan günümüze uzanan öyküsünü yansıtan etiketleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Suyun akışından ilham alınan Orkide Zeytin Dalından Zeytinyağı şişe tasarımında akışkan ve yumuşak yüzeylerle oluşturulan asimetrik, ince belli yapı ve kıvrımlı hatlarıyla feminen bir ifadeye ve elden kaymayı engelleyen ergonomik bir tutuşa sahip olması amaçlandı. Markamızın zeytincilik kültürüne ve özellikle kadın emekçilerine gösterdiği derin saygısının ifadesi, ürün etiketlerinde geleneksel zeytin toplayan kadın illüstrasyonuyla görselleştirildi.

Orkide Zeytin Dalından Riviera Zeytinyağı etiketlerinde de yine dünya sanat tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ünlü ressam Van Gogh'un “Zeytin Toplayan Kadınlar, Women Picking Olives, Olivenpflücker" adlı tabloya yer verildi. 

İzmir Çiğli’deki zeytinyağı üretim tesisimizde Uluslararası Zeytin Konseyi (International Olive Council -  COI) standartlarına ve TS 341 Yemeklik Zeytinyağı Yönetmeliği’ne uygun ürettiğimiz Orkide Zeytin Dalından Zeytinyağını, uzman zeytinyağı analistlerince yapılan duyusal testler ve uygulanan analizler doğrultusunda meyvemsilik özellikleri ve sızma zeytiyağının asitlik değerlerine göre 4 ayrı lezzet çeşitlendirmesinin yanı sıra soğuk sıkım ve riviera çeşitleriyle tüketicilere sunuyoruz.  

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...