Gıda sektöründe dünyanın en prestijli kuruluşları arasında yer alan Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü (International Taste Institute - ITQI) bünyesindeki prestijli şeflerden ve sömeliyelerden oluşan jürinin değerlendirmeleri sonucu her yıl verilen Superior Taste Award (Üstün Lezzet Ödülü) 2021 yılı ilk sonuçları açıklandı. 

Türk ve dünya sofralarını yenilikçi lezzetlerle buluşturan Orkide, yepyeni margarin ürünlerinin lezzetini ödülle tescilledi. Orkide Vegan Bitkisel Margarin, Orkide Coco Sızma Hindistan Cevizi Yağlı Bitkisel Margarin, Orkide Mutfağım Bitkisel Margarin, Orkide Kahvaltım Bitkisel Margarin; lezzet, koku, kalite gibi kriterlere göre yapılan duyusal kör testlerin sonucunda dünyaca ünlü şeflerin de beğenisini alarak, Brüksel merkezli bağımsız bir kuruluş olan Uluslararası Lezzet Enstitüsü (International Taste Institute – ITQI) tarafından Üstün Lezzet Ödülü’ne (Superior Taste Award) layık görüldü. Orkide Sofranızın Keyfi Bitkisel Margarin de 2020 yılında bu lezzet ödülüne değer bulunmuştu. 

Üstün Lezzet Ödüllü Orkide Margarinler ile her sofraya keyif, her tarife de lezzet katmayı vaad eden Orkide, yeni ürünleriyle lezzetin tarifini baştan yazıyor. 

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...