HOREKA EGE FUARINDA ORKİDE LEZZET MUTFAĞI

İzmir’de bu yıl 5.’si düzenlenen, yurt içi ile yurt dışından yüzlerce sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturan HORECA FAIR Ege Uluslararası Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı’na katıldık.

Fuar boyunca standımızda oluşturduğumuz Orkide Lezzet Mutfağında executive şeflerin Orkide Yağları ile hazırladıkları Ege mutfağının geleneksel zeytinyağlı yemeklerini, pasta ustamız Salim Çetin’in pişirdiği çay saatine özel kurabiyeleri ve kızartma ustamız Kenan Gün’ün hazırladığı Türk mutfağının geleneksel tatlısı lokmayı ziyaretçilerimize ikram ettik. Orkide Lezzet Mutfağı, yerli yabancı birçok ünlü şef tarafından ziyaret edildi.  

Workshop: "Şef Hazer Amani ile Zeytinyağlı Yemekler"

Fuarın büyük ilgi gören etkinliklerinden biri olan "Şef Hazer Amani ile Zeytinyağlı Yemekler" workshop sunumunda ünlü şef Hazer Amani, Orkide Naturel Sızma Zeytinyağı ile yemekler hazırladı.

Panel: "Zeytinyağının Üretimi ve  Beslenmedeki Rolü"

Ege’nin bereketli zeytin ağaçlarından sofralarımıza gelen sağlık dostu zeytinyağının üretiminin ve beslenmedeki rolünün ele alındığı panelde Orkide Yağları olarak Entegre Sistemleri Yönetim Danışmanımız Melike Agus, zeytinyağının üretimi ve zeytinyağındaki kalite spektleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Panelde ayrıca Gastroarkeolog Doç Dr. Ahmet Uhri, zeytinyağının tarihteki izlerini; Uzman Diyetisyen Gamze Gültekin de zeytinyağının beslenmedeki önemini ve besin değerini anlattı.

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...