Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından düzenlenen ve organize gıda perakendesinin yerel zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen üretici ve tedarikçi markalarını bir araya getiren Yerel Zincirler Buluşuyor 2022 Konferansı ve Fuarı, 14-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 

Bu yıl “Yeniden Yerele” temasıyla düzenlenen YZB 2022'de "oturum sponsoru" olarak konferans sahnesinde, yepyeni ürünlerimiz ve lezzet etkinliklerimizle standımızda katılımcılarla buluştuk. 

Konferansın ilk günü ev sahipliğimizde gerçekleşen oturumda Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hakan Güldağ moderatörlüğünde bir araya gelen Tarım Yazarı Sn. Ali Ekber Yıldırım'ın, Onur Market Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cemal Özen'in, Piri Reis Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sn. Erhan Aslanoğlu'nun, TÜSEDAD Başkanı Sn. Sencer Solakoğlu'nun ve Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı Sn. Şeref Oğuz'un konuşmacı oldukları konferansta; gıda üretimi, tedarik zinciri, konjonktürel gelişmeler doğrultusunda gıdada yaşanan sorunlar ele alındı. 

Konferans boyunca lezzet etkinliklerimiz katılımcılardan ilgi gördü. Börekçiler Odası (BİADER) Başkanı, “Çengelköy Börekçisi” Bülent Dilbağı, ilk gün standımızın konuğuydu. Ayrıca fuar boyunca Lokma Ustamız Kenan Gün’ün hazırladığı Türk mutfağının en sevilen tatlılarından biri olan lokma ikram edildi.

Standımızı ziyaret eden ve sponsorluğunu üstlendiğimiz konferansı izleyen tüm katılımcılara teşekkür ederiz. 

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...