Sızma Hindistan cevizi yağı; kokusuyla, lezzetiyle ve sağlıklı yapısıyla son yıllarda mutfaklarda kendine yer bulmaya başladı. Orkide olarak lezzetseverlere yenilikçi margarinler sunmaya devam ediyor, Türkiye’nin ilk sızma Hindistan cevizi yağlı bitkisel margarinini sofralara armağan ediyoruz.

Orkide Coco; beslenme trendlerini takip eden, yeni lezzetler denemeye açık, geleneksel Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarını araştıran ve yenilikçi tarifler deneyenler için yepyeni bir margarin alternatifi olarak öne çıkıyor.

Mutfakta çok yönlü olan ve hem tatlı hem de tuzlu tariflerde kullanılabilen sızma Hindistan cevizi yağını içeren özel formülüyle Orkide Coco, çay saatlerine özel kurabiyeler, kekler, hamur işleri ve tatlılarının yanı sıra sebze yemekleri, fırın yemekleri, pilav ve makarnalar için de idealdir. Hamur işlerine, tatlılara enfes bir koku ve tat verir. Sotelenmiş sebzelere ve baklagillere ekstra lezzet katmak için hafif ve doğal bir margarindir.

Sızma Hindistan cevizi yağlı bitkisel margarin Orkide Coco, A ve D vitaminleri açısından da zengindir. Trans yağ içermez.

Tropikal iklimin mis kokusu ve eşsiz lezzeti ile bütünleşen Orkide Coco ile yepyeni bir margarin deneyimi sizleri bekliyor.

ORKİDE'YE HOŞ GELDİNİZ!

İlgi alanınıza özel içeriklerimizi keşfetmek için lütfen seçim yapınız...